fbpx

Projektbeskrivelse

ImpleMentAll filmen blev bestilt af Odense Universitets Hospital (OUH). Da OUH under et tidligere projekt havde fået rigtigt god feedback og respons, for brugen af en motion graphics som medie til formidling, faldt valget på at benytte denne løsning endnu en gang.

ImpleMentAll var et multidisciplinært, EU støttet samarbejde inden for eHealth og sundhedssektorer rundt om i verdenen. Projektet involverede 16 institutioner, fordelt over 11 lande, heriblandt lande som Danmark, Australien, Italien og Belgien.

Under dette projekt var der fra OUH meget fokus på, at informationen blev formidlet, på en sådan facon at alle partnere blev tilgodeset, men det skulle samtidig være kort, præcist og let fordøjeligt.
Da denne opgave havde meget teknisk information der skulle formidles, var det for os som leverandører essentielt at have et tæt samarbejde med kunden. Grunden til dette var for at sikre begge parter løbende, om at informationen ikke blev udvandet, og formuleret på en sådan vis at det ikke ville underminere vigtigheden under formidlingsprocessen, ved f.eks. at være for svært at forstå eller for dårligt formuleret.

Detaljer

  • Dato20 September 2013
  • KategoriNew custom field
  • KundeMicrosoft
  • HjemmesideMobile, Android Apps
  •