fbpx

Projektbeskrivelse

GN Hearing var i en rebranding process af hele deres produktsortiment og undermærker. For at genindføre filosofien bag mærket og for, at opretholde virksomhedens værdier og brandidentiteter inviterede GN Hearing deres salgs- og marketingmedarbejdere fra hele verden til en større konference her i Danmark.

Til dette arrangement har vi konceptualiseret, designet og implementeret komplekse multi-monitor grafik og visuelle præsentationer, 3D projektion, og vi kombinerede et eksisterende designsprog med skræddersyede digitale løsninger. Derudover introducerede vi et live interaktionselement ved, at oprette en brugerdefineret mobilapplikation, som deltagerne kunne bruge til at dele billeder og ideer fra arrangementet – indholdet blev vist i realtid på en stor skærm via cloud hosting.

Den største udfordring var en visuel præsentation for at støtte live keynote-taleren på arrangementet. En simpel PowerPoint ville ikke kunne gøre det – klienten ønskede en filmlignende strøm i præsentationen med kontinuerlige animerede elementer. Desuden skulle det være designet til en kæmpe multi-monitor opsætning, der fylder hele scenen bag taleren. Åh, og her er kickeren: De forskellige animerede elementer i præsentationen skulle begynde på cue, når præsentanten trykte på en knap.

Design og oprettelse af en animeret præsentation er ikke et problem. Men når det menneskelige interaktionselement introduceres, bliver tingene komplicerede. En almindelig film ville ikke være brugbar, fordi højttaleren skulle præsentere ud fra den ikke-variable strøm af præsentationen. Det ville tage uger at træne for, at få timingen rigtig.

Vores klient havde naturligvis brug for en mere fleksibel løsning, så vi designet et live præsentationssystem, hvor en person kunne udløse et præ-animeret aktiv til, at blive vist og afspille i en foruddefineret tidsramme, samtidig med opretholdelsen af den filmlignende oplevelse.

For at opbygge præsentationen arbejdede vi i lag. Vi skabte en animeret baggrund, som ville blive looped i hele præsentationen. Dernæst opbyggede vi individuelle animerede elementer, figurer, billeder og tekst, som taleren kunne udløse så det passede ind i flowet af tale.

Kort sagt blev løsningen designet ved hjælp af animerede “scener”, der blev vist oven på en allerede animeret baggrund, når præsentanten trykede på en knap.

Kombinationen af en live speaker præsentation og præ-animerede scener var en interessant udfordring, der tog en stor del koordinering, teamwork og mange timers test.

Det krævede, at vi bryd projektet ned i mindre portioner, udvikle enkelte dele ad gangen og samtidig opretholde en løbende dialog med GNs projektleder. Vi havde en stor kreativ frihed, som vi brugte til at skabe en imponerende og innovativ måde at præsentere foran et levende publikum.

Detaljer

  • DatoAugust 2018
  • KategoriShow for GN Resound Session
  • KundeGN Resound
  • Hjemmesidehttp://www.gnhearing.dk/
  •