fbpx

Projektbeskrivelse

ProjektCare løser forskellige projektopgaver, administrative og praktiske opgaver, for deres samarbejdspartner. De tilbyder deres ressourcer til virksomheder, som ønsker en fleksibel og ressourcestærk arbejdskraft, i perioder hvor der er behov for det.

Videoen der er udviklet, er holdt i en simpel stil med få animationer, fremfor andre med et mere komplekst formål. Ved at holde det simpelt, er det samtidig let at forstå budskabet, som er det vigtige. Indholdet i videoen er 2D og er produceret i vektorgrafik, for at kunne arbejde med det bedst muligt. ProjektCare havde ikke nogle begrænsninger eller ønsker om hvordan videoen skulle produceres eller se ud. Dog var der en faktor der var vigtig, og det var budgettet.

Den er bygget op i små sekvenser som opstiller de problemer virksomheder eller organisationer har. Dette er suppleret op med passende grafik, som viser meningen med dette. Efter dette kommer ProjektCares kompetencer, hvad de tilbyder og kan, og filmen ender i en call to action med kontakt.

Detaljer

  • Dato27. Juni 2017
  • KategoriMotion Graphics
  • KundeProjektCare
  •